Over ons

Asbest Verwijdering Deurne is in 2019 ontstaan na een overname en verhuizing van Asbest Verwijdering Uden. Een nieuwe speler zijn we zeker niet, want onze oprichting gaat terug naar 1992.

Naar werkwijze

Al ruim 20 jaar zorgen wij voor een gezonde en veilige leefomgeving.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons bedrijf. Dat we in Deurne gevestigd zijn verraadt onze bedrijfsnaam natuurlijk al. Asbest Verwijdering Deurne is in 2019 ontstaan na een overname en verhuizing van Asbest Verwijdering Uden. Een nieuwe speler zijn we zeker niet, want onze oprichting gaat terug naar 1992.

De dagelijkse leiding van AVD is in handen van familie Hulsing. Familie Hulsing is op het dak al jaren ervaren, vooral het uniekere dakwerk van Allround Dakexpert is iets waar we trots op zijn. Wil je graag kennismaken met onze familiebedrijven, dan ben je van harte welkom op onze locatie Leembaan 21A in Deurne.

RUIM
20 JAAR
ERVARING
+500 ASBESTDAKEN
VERWIJDERD
STERK EN
VAKKUNDIG TEAM

Een vroege kennismaking

Of je nu al met plannen loopt voor sanering of wacht totdat je gelijktijdig je bedrijfsactiviteiten staakt/verhuist, treed alvast met ons in contact! We kunnen na een korte kennismaking een eerste advies uitbrengen en meedenken in een goedkope en efficiënte sanering

AT, NF, CAF code? Zeker asbest!

Twijfel je over de aanwezigheid van asbest in bijvoorbeeld je dakbeschot of dakbeplating? In het geval van een AT, NF of CAF code is er zeker sprake van schadelijke asbest. Bij NT, AFM, NA, AP & AV is dat niet het geval. Wij doen graag een vrijblijvende check!

Bitumen dak? Ook dan heb je kans

Wie dacht dat asbest vooral in golfplaten voorkomt vergist zich. Ook een bitumen (plat) dak kan asbesthoudend materiaal bevatten. Als Ascert-gecertificeerd bedrijf kunnen wij dit veilig, snel en betaalbaar verwijderen.