Renovatie en montage

Offerte aanvragen

Asbestverwijdering en Renovatie & Montage

De teams van AVD zijn onderverdeeld in Asbestverwijdering en Renovatie & Montage. In de afgelopen jaren zijn we steeds meer een totaalpartner geworden, waarbij we niet graag een half werk maken.

Één partij

Doordat wij alle onderdelen die bij het vervangen van een dak aan bod komen in eigen huis hebben, bent u met één partij klaar. Wij verzorgen het benodigde inventarisatierapport, we verwijderen het oude dak, we voeren het af en vervolgens zorgen we voor een volledig nieuw dak. Hieronder zijn onze verschillende oplossingen te bekijken.

Sandwich panelen

Sandwich panelen worden veel gebruikt voor het bekleden van gevels en daken. Dit is erg handig als je je dak/gevel direct geïsoleerd wil hebben. Daarnaast zijn deze panelen eenvoudig en snel te monteren. Het materiaal heeft een hoog thermisch rendement. Wij bieden deze oplossing daarom graag aan!

Golfplaten

Golfplaten passen wij veel toe op schuren en stallen van boerderijen, maar ze worden ook vaak toegepast op schuurtjes achter huizen. Voordelen van dit materiaal is dat het een vochtregulerende werking heeft en het heeft een brandvertragende werking.

Pannen daken

Het zicht van een huis wordt 30% tot 50% bepaald door de staat van het dak. Daarom is het belangrijk dat een mooie pan op de juiste manier gelegd moet worden. Wij bieden een breed scala van dakpannen, keramische of geglazuurde pannen of noem het maar op!

Offerte aanvragen?

Vul het formulier in en wij bellen u terug!