Werkwijze

Asbestverwijdering brengt niet alleen kosten met zich mee, maar ook een hele papierwinkel. Ook daarin ontzorgen wij!

Offerte aanvragen

Onze werkwijze
in 4 simpele stappen

1

Asbest -inventarisatie rapport opmaken

Is je gebouw ouder dan 25 jaar, dan is de eerste stap in het proces van asbestverwijdering een 'asbestinventarisatie'. Dit rapport dient als grondslag voor verdere werkzaamheden en wordt opgemaakt door een gecertificeerd inventarisatiebureau. Dit wordt door AVD volledig verzorgd.

2

Aanvragen
van de sloop- vergunning

Om van start te mogen gaan met de daadwerkelijke sloop van het dak dient bij de gemeente een sloopvergunning te worden aangevraagd. Dit proces en de gemeentes kennen wij door-en-door. Wij nemen de papierwinkel uit handen en zorgen ervoor dat we snel aan de slag kunnen.

3

Asbestsanering, afvoer en eindcontrole

Om onze werkplek veilig in te richten en te voldoen aan de veiligheidsmaatregelen, zetten we onze werkplek af en installeren we valbeveiliging. We verwijderen alle asbesthoudende materialen en zorgen we voor de correcte afvoer. Na afloop wordt ons werk gecontroleerd door een extern bureau.

4

Vervanging
van het dak

In samenspraak met u kunnen wij met onze zusterbedrijven en partners ook zorgen voor een nieuw dak. Zo heeft u één partij die alles uit handen neemt. Dit scheelt u tijd, kosten en onzekerheid. En dit voor leien daken, pannen daken maar ook voor sandwich panelen.

Contact

Krijg ik subsidie voor
asbestverwijdering?

Om het verwijderen van asbest te stimuleren had de overheid een budget van € 75 miljoen beschikbaar gesteld. Helaas is vanaf 15 december 2018 de subsidiepot leeg en daarmee het aanvragen van een subsidie niet meer mogelijk.

Ascert SC530 gecertificeerd

Kwaliteit en garantie zijn verzekerd bij Asbest Verwijdering Deurne. Wij zijn uiteraard door Normec Certification B.V. SC530 gecertificeerd.